BDSM-artikelen voor beginners en gevorderden in Leidschendam

BDSM is een vorm van seks waarbij verschillende disciplines bijeen komen. BD staat voor bondage en discipline en SM voor sadisme en masochisme. Ben jij into BD? Dan is de kans groot dat je een onderdanige bent (submissive) of een meester of meesteres (dominant).

Bondage en discipline gaat volledig over controle. En die controle oefen je uit met verschillende BDSM-artikelen. Zo kun je bijvoorbeeld je onderdanige vastbinden met een bondagetouw, hand- of enkelboeien of een bondageharnas. Daarnaast is bondage erop gericht om de zintuigen van je submissive te prikkelen. Dat doe je bijvoorbeeld door het gebruik van een bondagemasker. Door een zintuig weg te nemen, prikkel je namelijk de andere.

SM-artikelen voor pijn

Sadisme en machochisme is SM dat gericht is op pijn. Een sadist is iemand die geniet van het feit dat hij iemand pijn aan doet. Machochisme is juist het tegenovergestelde. Als je een machochist bent, vind je het juist fijn om pijn te ondergaan. Voor beide disciplines hebben we verschillende BDSM-artikelen die je kunt gebruiken. Zo kun je ‘doktertje spelen’ met een speculum, een pinwheel of een dilator. Met deze producten kun je pijn ondergaan op verschillende manieren. Zo is een speculum een ander woord voor een eendenbek, een dilator wordt gebruikt om de urinebuis van een man of vrouw te stimuleren.

Van welke discipline je ook houdt, kies het juiste BDSM-product voor een geslaagde scene. Kies voor de discipline waar jouw voorkeur naar uitgaat en selecteer het SM-speeltje van je keuze.