Een Goedkope dildo kopen?

Wil je een dildo kopen? De kunstpenis werd 2000 jaar geleden al gebruikt om te zorgen voor bevrediging. Iedere kunstpenis heeft een andere vorm en zorgt daardoor voor een unieke stimulatie. De kunstpenissen  in ons assortiment zijn gemaakt van verschillende soorten materiaal. Zo zijn er de realistische van siliconen of pvc en de glazen die zorgen voor een uniek gevoel. Voor partner stimulatie bij vrouwen zijn er de dubbele dongs. Ook met een voorbinddildo krijg je als vrouw een hele nieuwe ervaring tijdens de sex.

Een dildo is een langwerpig voorwerp met een gladde afwerking, meestal in de vorm van een menselijke penis.. Dit kan worden gebruikt als seksspeeltje om tot seksuele bevrediging te komen door het in de vagina of anus in te brengen en heen en weer te bewegen. In tegenstelling tot de vibrator heeft een dildo geen trilmotor.

Er zijn ook dildo’s met twee uiteinden die bedoeld zijn voor gelijktijdige penetratie van twee personen of gelijktijdige penetratie van de vagina en anus van een vrouw.

Dildo’s zijn er in verschillende maten, variërend van zeer klein tot zeer groot.