Leveringsinformatie 2017-12-10T14:20:39+00:00

Slaapkamerplezier.nl hanteert de volgende verzendkosten:

+ Zendingen binnen Nederland: € 6,95 (vanaf € 19,95 gratis verzonden)
+ Avondtarief: € 8,75

Handtekening voor ontvangst:

Onze shop is eenvoudig zodat u er gemakkelijk kunt rondkijken. Ziet u dat leuke of spannende product ?  Als u het product wilt aanschaffen, dan heeft Slaapkamerplezier.nl met PostNL de afspraak dat voor alle zendingen getekend moet worden. De zending wordt volledig discreet verpakt. Aan de buitenkant van de doos kun je niet zien dat deze afkomstig is van Slaapkamerplezier.nl.

Bezorgpogingen Nederland :

PostNL zal je bestelling 2 maal aanbieden op het opgegeven adres. Ben je de eerste dag niet thuis, dan zal PostNL het de volgende dag nog een keer proberen. Tevens ontvang je een briefje in de bus met een 'niet thuis code'. Met behulp van deze code kun je via de PostNL website zelf kiezen op welk moment je het pakketje wilt ontvangen of kun je het afleveradres wijzigen.

Op de PostNL website kun je nog meer informatie terugvinden over het afleveren van een pakket wanneer je niet thuis bent. Mocht je de bestelling ook bij de 2e bezorgpoging niet in ontvangst kunnen nemen dan laat PostNL een briefje achter bij welk dichtstbijzijnde postkantoor je de bestelling kunt ophalen. Voor het afhalen op het postkantoor heb je 10 dagen de tijd.

Avondbezorging:

Wil je jouw online bestelling in de avond ontvangen, dan kan dat ook. Postnl bezorgt op de dinsdag- als donderdagavond uw pakket op bijna alle adressen in Nederland. Zij bezorgen het pakket tussen 18.00 en 21.30 uur thuis aan de deur.

Volgen van de zending:

Wil je de zending volgen? Nadat je bestelling is verzonden ontvang je een email met daarin een Track & Trace code. Dit is een gratis service. De Track & Trace code die je van ons per e-mail ontvang kun je invullen op http://www.tracktrace.nl.

Pakje gemak, bepaal zelf waar je de bestelling ophaalt!

Wil je dat jouw bestelling helemaal niet thuis wordt afgeleverd? Dan kun je een gewenste afleverlocatie uitzoeken bij jou in de buurt. Kies dan als afleveroptie ‘Pakje gemak’. Zodra je bestelling op de afleverlocatie is ontvang je een notificatie in je mailbox of via sms. Meer weten? http://www.tntpost.nl/voorthuis/pakketten/zelf-pakket-afhalen Aan pakje gemak zijn geen extra kosten verbonden. Je betaalt de normale verzendkosten zoals hierboven genoemd.

Pakje Gemak is alleen beschikbaar in Nederland