Kies de juiste vibrator bij Slaapkamerplezier.nl

De vibrator is populair. Bij jong en oud. En dat is niet zo vreemd. Een goede vibrator zorgt voor hemelse ervaringen. Alleen en samen. Niets is zo effectief en opwindend als de krachtige en regelmatige trillingen van een goede vibrator. En de nieuwste vibrators zijn niet alleen effectief, ze zijn ook erg mooi om te zien. En wat fijn is: veel zijn echt fluisterstil.

Kies de juiste vibrator. Voorkom dat je een giftige, lawaaierige of ineffectieve vibrator bestelt.

Er zijn heel veel vibrators verkrijgbaar. Je hebt ze in allerlei soorten en modellen. Voorzien van verschillende technieken en mogelijkheden. Helaas zitten er veel vibrators tussen die gemaakt zijn van giftige weekmakers, een hoop herrie maken, niet effectief zijn, slechte vibraties hebben en snel kapot gaan. En eenmaal gekocht en geprobeerd, is de vibrator helaas niet te ruilen. Maar van een kwalitatief goede vibrator die bij u past, heeft u jarenlang plezier. Des te belangrijker dus om de juiste te kiezen. En niet te gaan voor de goedkope (of dure) rotzooi. Maar hoe zie je door het bomen het bos? Hoe kies je een goede vibrator?

Waarvoor wil je de vibrator gebruiken?

Wat vind je fijn? Dat is voor iedereen anders. Wil je de vibrator bijvoorbeeld gebruiken bij het bedrijven van de liefde of liever alleen? Of allebei? Vind je penetratie (vaginale stimulatie) bij zelfbevrediging horen? Of vind je het prettiger als alleen de clitoris wordt gestimuleerd?

De keuze die je hebt, is:

  • Een vibrator voor stimulatie van de clitoris
  • Een vibrator die vaginaal stimuleert
  • Een vibrator voor gelijktijdig vaginale en clitorale stimulatie
  • Een vibrator om samen te gebruiken

Vrijwel alle vrouwen vinden stimulatie van de clitoris, of het gebied er omheen, prettig, opwindend en prikkelend. En vrijwel alle vibrators zijn uitgerust voor deze ‘externe’ stimulatie. Echter, de één beter dan de andere.

Als je nog nooit eerder een vibrator hebt gebruikt en twijfelt over jouw keuze, dan adviseren wij je te beginnen met een goede stimulator. Een kleine effectieve vibrator voor uitwendig gebruik met een verschillende vibratie- en trilstanden waarbij je zeker een ritme en snelheid vindt die bij jou past.
Of je kunt kiezen voor een niet al te grote (staaf) vibrator die de clitoris effectief kan stimuleren en waarbij je tegelijkertijd kunt kijken of jouw vaginale stimulatie of g-spot stimulatie prettig vindt.

Dit zijn allemaal vriendelijk ogende, stille en effectieve vibrators waar je gegarandeerd veel plezier van zult hebben. En het mooie is: deze zijn ook fijn om samen te gebruiken